telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

O Proizvajalcih

wpl m

WPL Ltd. (Velika Britanija) je od leta 1991 mednarodno priznan projektant, proizvajalec in dobavitelj tako standardnih kot tudi po meri naročnika izdelanih rešitev čiščenja komunalnih odpadnih vod ter je vodilni dobavitelj okoljskih produktov regijskim komunalnim podjetjem v Veliki Britaniji.

Po celem svetu ima vgrajenih preko 40.000 malih čistilnih naprav »Diamond« in preko 2.000 malih čistilnih naprav »HiPAF«.

Za svoje izdelke je prejel številna mednarodna priznanja.

certifikati 

WPL je zavezan, da dela skladno z najvišjim standardi kakovosti, varovanja okolja in zagotavljanja zdrava in varnosti pri delu.


ventilaqua-logo m

VentilAQUA je pionirski proizvajalec kompaktnih in tudi po meri naročnika izdelanih industrijskih čistilnih naprav po postopku fizikalno kemijskega čiščenja v kombinaciji s biološkim postopkom. Odlikuje jih inženirski pristop z namenom ponuditi naročniku stroškovno najbolj ugodno rešitev. S svojimi rešitvami so prisotni v 45 državah sveta.

 

Več o podjetju WPL Ltd. na njihovi spletni strani:

http://www.wpl.co.uk

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.