telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Industrijske čistilne naprave

Za male obrti (1 m3/dan) do velikih industrijskih obratov (več 100 m3/dan) nudimo zanesljive in stroškovno ugodne rešitve:

  • Kompaktne čistilne naprave
  • Po meri naročnika izdelana čistilna naprava

uvodna

ventilaqua logo m

Postopki čiščenja

 

Industrijske odpadne vode vsebujejo različne nečistoče in morajo biti pred odvajanjem v kanalizacijo ali vode ustrezno predčiščene. Način in stopnja čiščenja je odvisna od vrste in velikosti dejavnosti ter zahtev za kakovost iztoka. Da bi naročniku zagotovili ustrezno čiščenje industrijskih odpadnih voda je podjetje VentilAQUA razvilo številne, po meri naročnika izdelane rešitve čiščenja industrijskih odpadnih voda od kompaktnih enot (do 1 m3/dan) do na mestu zgrajenih in postavljenih čistilnih naprav (več 100 m3/dan). Procesi temeljijo na naprednih fizikalno-kemijskih in bioloških procesih, ki sledijo najnovejšemu napredku v tehnologiji ter so v skladu z BAT smernicami.

Naši postopki čiščenja industrijskih odpadnih voda so primeri za naslednja področja:

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.