telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Kompaktne naprave VAMEC, VAMED, VAMEF

Kompaktne naprave

 

ventilaqua-logo m

 


Kontinurina industrijska čistilna naprava VAMEC

vamec

vamec

VAMEC enota  je kontinuirno delujoča čistilna naprava za čiščenje odpadne vode, katere postopek temelji na zgoščanju, flokulaciji in sedimentaciji v lamelnih usedalnikih za končno bistrenje vode.

Enota vsebuje vse potrebne kemijske reagente in dozirne enote za doziranje kemijskih reagentov, avtomatsko pH kontrolo, mešalni reaktor itd. 

Blato se izloči v zgoščevalcu, iz katerega se izvede avtomatsko črpanje preko pnevmatskega ventila ali črpalke glede na časovno nastavitev. Enota tudi vsebuje končno filtrirno enoto z aktivnim ogljem.

VAMEC je celovita fizikalno kemijska čistilna naprava z vključenim lamelnim usedalnikom, združena v kompaktno celoto..


Šaržna industrijska čistilna naprava VAMED

vamed

vamed

VAMED je diskuntinuirna (šaržna) čistilna naprava, ki temelji na postopku usedanja, flokulacije in filtracije na nizko tlačnih filtrirnih vrečah kot končni postopek pri bistrenju vode. Enota vsebuje vse potrebne kemijske reagente in dozirne enote za doziranje kemijskih reagentov tako tekočih kot prašnatih, avtomatsko pH kontrolo, mešalni reaktor itd. 

Blato, ki nastane v reakcijskem reaktorju, se avtomatsko prečrpa preko pnevmatske črpalke v nizko tlačne filtrirne vreče, kjer se blato zgosti. Očiščena voda pa se prelije preko filtra z aktivnim ogljem.

VAMED je celovita fizikalno kemijska čistilna naprava z vključenim nizko tlačnimi filtrirnimi vrečami združena v kompaktno celoto.


Flotacijska naprava VAMEF

vamef

vamef

VAMEF je kuntinuirna čistilna naprava, ki temelji na postopku usedanja, flokulacije in flotacije kot končni postopek pri bistrenju vode po DAF postopku.

Enota vsebuje vse potrebne kemijske reagente in dozirne enote za doziranje kemijskih reagentov, avtomatsko pH kontrolo, mešalni reaktor itd. 

Flotacijska enota ima vse standardne enote kot so recirkulacijska črpalka, merilec in regulacija pretoka in tlaka za vodo in zrak, posnemalec blata, avtomatsko izločanje blata na dnu, saturacijska enota, mešalna tlačna posoda.

VAMEF je celovita fizikalno kemijska čistilna naprava z vključeno flotacijsko enoto združena v kompaktno celoto.

Brezplačno svetovanje!

Pokličite: 041 826 926

Pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.