telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Kako deluje, Vgradnja, Obratovanje in vzdrževanje

Kako deluje»Grease Guzzler«

Skica GG sloSkica GG dozirni cikel

»Graease Guzzler« dozira tekoči koncentrat bio-preparat S65 v notranji inkubacijski reaktor, ki je že napolnjen s hladno vodo. Reaktor se počasi segreva pet ur s čimer stimulira razmnoževanje mikroorganizmov. Po petih urah imamo v reaktorju suspenzijo bogato z aktivnimi mikroorganizmi, ki so lačni maščob. Po predhodnem programu »Grease Guzzler« izpusti določeno količino aktivnih mikroorganizmov v vaš odtok. Takoj, ko se raztopino mikroorganizmov spusti v odtok, le ta na fino obloži stene odtoka in takoj začne z razgradnjo že obložene ali pritekajoče maščobe. 58 različnih sevov aktivnih mikroorganizmi s pomočjo izločenih encimov razgradi vso maščobo do preprostih organskih molekul, ki so vodotopne in tako ostanejo vaši odtoki čisti, brez oblog. 

Koncentrat bio-preparat S65

S65 je rezultat šest letnih raziskav in razvoja na področja pred aktivacije bakterij za namen obvladovanja zamaščenosti odtočnih cevi.

Bio-preparat vsebuje združbo 58 različnih vrst bakterij in tako predstavlja naravni koktajl encimov in mikroorganizmov, ki lahko razgradijo različne vrste maščob, olj in masti, ki se pojavljajo v naših kuhinjah. Preparat je skrbno pregledan in je brez prisotnosti patogenih mikroorganizmov.

Razgradnja je rezultat dveh simultanih procesov: Encimi prvo razgradijo dolge velige maščob v krajše verige, ki so nato dostopne mikroorganizmov za dokončno razgradnjo. Zaradi velike količine maščobe se mikroorganizmi hitro razmnožujejo, sprosti se veliko encimov ki tako še hitreje razgradijo maščobo.

Rezultat prve stopnje razgradnje je glicerol in maščobne kislin. Oba produkta sta vodotopna in se nahajata v emulziji. Ta razgradnja je neškodljiva za vaše odtoke in sočasno ireverzibilna, kar pomeni da se iz produktov razgradnje ne tvori nazaj maščoba. Razgrajeni produkti tako nadaljujejo pot skozi odtoke, kjer se nato dokončno razgradi do ogljikovega dioksida in vode.

Zamenjava bio-preparata se izvede na vsakih šest mesecev z enostavno menjavo doze s preparatom pri čemer se minimalno zmoti delo v vaši kuhinji.

 


 

Vgradnja

06 Grease Guzzler v kuhinji

 Skica GG slo

»Grease Guzzler« je izdelan v enem kosu za enostavno vgradnjo na notranjo steno kuhinje, čim bliže prvemu kuhinjskemu odtoku. Zahteve za priklop so enostavne – samo hladna voda, elektrika in kuhinjski odtok. Doziranje mora biti izvedeno čim bliže prvemu odtoku, da prepreči izločanje maščob v ceveh nad dozirno točko.

 


 

Obratovanje in vzdrževanje

Obratovanje in vzdrževanje je tako enostavno, da ga lahko izvajate sami. 

Na voljo so vam podrobna Navodila za obratovanje in vzdrževanje »Grease Guzzler«. acrobat logo

Obratovalni stroški čistilne naprave »Diamond«:

  • Elektrika in voda za pogon »Grease Guzzlerja«
  • Menjava koncentrata S56

Vas skrbi vzdrževanje in obratovanje...

Pokličite: 041 826 926

Pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.