telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Skladnost, Garancije, Življenjska doba

Čistilne naprave »HiPA«F so izdelane skladno s standardom SIST EN 12255-7 (biološki reaktorji s pritrjeno biomaso.

Ker so v vseh treh velikostnih razredih uporablja enak princip čiščenja, le velikost in oblika se razlikuje od velikosti čistilne naprave, načina obremenitve in zahtev po kvaliteti čiščenja je bilo za čistilno napravo HiPAF izvedeno sledečo testiranje:

  • Test vodotesnosti: skladno z SIST EN 12566-3, anneks A (št. Poročila PIA2011-142B33) – celotno poročilo je na vpogled pri podjetju F3M Levstek d.o.o. Vodotesnost izdelanih čistilnih naprav v proizvodnem procesu se preverja v podjetju WPL skladno z internim navodilom po ISO 9001.
  • Test učinkovitosti čiščenja: skladno z SIST EN 12566-3, anneks B (št. Poročila PIA2011-142B33) – celotno poročilo je na vpogled pri podjetju F3M Levstek d.o.o.
  • Test strukturnega obnašanja: skladno z SIST EN 12566-3, anneks C.6 (št. Poročila PIA2011-ST-1105-1029) – celotno poročilo je na vpogled pri podjetju F3M Levstek in d.o.o.
  • Analiza (izračuni) mehanske stabilnosti (ang. Stress analyses) posameznega dela čistilne naprave (št. Poročila TriVista R-06-022) – celotno poročilo je na vpogled pri podjetju F3M Levstek d.o.o.

Vsa dokumentacija o testiranju je na vpogled na sedežu podjetja...

Pokličite: 041 826 926

Pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.