telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Mnenje zadovoljnih strank

Preberite si mnenje strokovnjakinje in zadovoljnih uporabnikov o čistilni napravi »Diamond«

Strazar Dr. Marjeta Stražar, direktorica JP Centralna čistilna naprava Domžale-Kamnik

Naše podjetje se vsakodnevno srečuje s problemi čiščenja odpadnih vod ˗ tako velikih kot malih hišnih čistilnih naprav. Za malo biološko čistilno napravo »Diamond« lahko zagotovimo, da vključuje enostaven in zanesljiv sistem čiščenja odpadnih vod, ki je zaradi dobre tehnološke izbire tudi zelo učinkovit in prijazen uporabniku.
 Druzina Repnje Družini iz vasi Repnje

Pri izbiri hišne čistilne naprave za dve družinski hiši nas je zelo skrbelo, da se bo iz nje širil smrad, saj imamo zaradi omejitve prostora postavljeno tik ob vhodnih vratih. Čistilna naprava »Diamond« pa je celo presegla naša pričakovanja, saj se vonja po čiščenju dejansko nikoli ne zazna. Tudi puhalo, ki se nahaja tik ob hiši, je izredno tiho, da ne moti našega spanca. Ker je sama čistilna naprava nepovozna, smo povoznost enostavno rešili z ob-betoniranjem čistilne naprave in si s tem pridobili parkirni prostor. Odvoz odvečnega blata se je dejansko izvedel pri polni obremenitvi čistilne naprave po treh letih, tako kot nam je bilo zagotovljeno ob nakupu!
 Mlakar

Gospod Mlakar, Logatec

Ko sem se odločal za nakup male hišne čistilne naprave, sem predvsem gledal na zanesljivost obratovanja in stroške vzdrževanja, kot so servisi notranje opreme. Iz lastnih izkušenj lahko zagotovim, da čistilna naprava »Diamond« deluje izredno stabilno. Večkrat smo izmerili iztočni KPK, ki je bil vedno pod 100 mg/l, meja je 150 mg/l ter nikoli ni prišlo do nobene zamašitve in posledično servisov notranje opreme, ker čistilna naprava v notranjosti nima nobenih notranjih gibajočih delov. Edini strošek je elektrika, ki pa je na letnem nivoju dejansko zanemarljiv.

 Kovac Gospod Kovač, ekološka kmetij na Vovšah, Vače

Ker smo ekološka kmetija, ne skrbimo le za pridelavo zdrave in ekološko pridelane hrane, temveč smo tudi poskrbeli za naše odpadne vode. Po nekajletnih izkušnjah s čistilno napravo »Diamond« smo zelo zadovoljni. Čistilna naprava deluje izredno stabilno, brez smradu, zamašitev, tako da z njo v resnici nimamo nobenega dela in dejansko lahko pozabimo, da jo imamo. Če bi že prišlo do okvare edine opreme, ki se lahko okvari, torej zunanjega puhala, pa nas bo opozorila svetlobna opozorilna lučka.
 Cerar

Gospa Cerar, Dol pri Ljubljani

Z dobaviteljem čistilne naprave »Diamond«, podjetjem F3M, sem izredno zadovoljna, saj so nam nudili celotni servis, tako svetovanje pred nakupom, njihovo fizično prisotnost ob vgradnji, zagon in šolanje ter letni servis. Ob servisu so tudi izvedli brezplačno analizo iztočne odpadne vode, tako da smo imeli trden dokaz, da je čiščenja odpadne vode v resnici popolnoma ustrezno.

 Habat

Marjan Habat, lastnik Grad – Habat, podjetje za storitve d.o.o.
 
Naše podjetje že nekaj let vgrajuje čistilne naprave »Diamond« in z gotovostjo lahko zagotovim, da je vgradnja čistilnih naprav »Diamond« izredno enostavna. Pred konkurenco ima prednost predvsem na težjih skalnatih terenih, saj je za vgradnjo potreben manjši izkop. Zaradi konične oblike pa je tudi zelo enostaven način lovljenja priklopa na dotočne in iztočne cevi.

Vsako mnenje šteje, delite ga z nami...

Pokličite: 041 826 926

Pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.