telTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook 
video play

Kaj je aerobna stabilizacija blata v sistemu »RAD«?

Aerobna stabilizacija blata oz. aerobna digestija pomeni aerobno razgradnjo odvečnega blata (primarnega in sekundarnega) s pomočjo aerobnih bakterij. Zaradi stalnega zračenja in pomanjkanja hrane pride do hidrolize bakterijskih celic, ki predstavljajo hrano preživelim bakterijam. Zaradi tega pride do zmanjšanje količine odvečnega blata.

WPL-ov sistem aerobne stabilizacije blata (RAD) je učinkovit in cenovno ugoden način reševanja odvečnega blata, ki drastično zmanjša količino blata za odvoz na dokončno uničenje.

Z uporabo aerobnega načina čiščenja, sistem RAD deluje po principu delovanja WPL-ove čistilne naprave »Diamond«, ki že v osnovi potrebuje daljši interval odvoza blata. Analize delovanja že več let delujočih RAD sistemov je pokazala, da je uporaba sistema RAD zmanjšala interval odvoza blata za 70 % v primerjavi z enakimi čistilnimi napravi brez uporabe aerobne stabilizacije blata.

Enote RAD v notranjosti nimajo nobenih gibajočih delov. Oblika in notranja konfiguracija zagotavljata idealno premešanost sistema z optimalnim čiščenjem.

WPL vam nudi kompletno rešitev čiščenja izvedeno po meri naročnika za komunalne in industrijske čistilne naprave, ki bo zadostila še tako strogi zakonodaji.

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.